PLAŽE BAŠKA

Vela plaža

Otok Krk jedan je od otoka u kvarnerskom zaljevu kojeg krase brojna slikovita mjesta, brojne prirodne uvale i predivne pješčane i šljunčane plaže. Na južnom dijelu otoka nalazi se poznato turističko odmaralište Baška, koja je poznata po jednoj od najljepših plaža na  Kvarneru.

U zaštićenoj uvali koju zaklanja masivni Velebit, proteže se duga šljunčana Vela plaža, koja je nagrađena Plavom zastavom. Na njoj će svatko naći svoj kutak za odmor ili zabavu. Neki dijelovi plaže su pješčani gdje će zabavu oni najmlađi.

FKK Plaža Bunculuka Baška

Na otoku Krku, nadomak Baške nalazi se poznato naturističko kampiralište Buculuka. Kamp je moderno uređen sa trgovinom i poznatim restoranom. U kampu ćete naći niz zabavnih sadržaja i uređenih objekata, a spuštajući se prema moru kroz gusto mediteransko bilje, doći ćete do predivne naturističke plaže.

Plaža je šljunčana, a okružena je borovom šumom koja će Vam pružiti ugodnu hladovinu. Kristalno čisto more i predivno prirodno okruženje pruža pravi odmor od svakodnevice koji ćete dugo pamtiti.